Cathrine Gilje
 
  HOME WORK REVIEWS NEWS CV LINKS CONTACT  
 
 
 
Utstillinger
Stavanger Kunstforening
Tangsøgade 4 i Danmark
Sandnes Kunstforening
Rogaland Kunstsenter
Galleri Gann
Spriten Kunsthall
Prosjekter
Atelieret
Monumentalavdelingen
Øvelsesbok
Tegninger
Kulturskolen
Sykehuset
Utsmykninger
Sandnes Legevakt
Grafiske Arbeid
Øvelser
Dyr - Familie
 
 
Plakat
  TILBAKE   TILBAKE NESTE   NESTE  
 
Kunstnerskap 2 x Gile M / Disipler - Plakat
 
Tittel: Plakat
Tema: Insekter
Teknikk: Print
Prosjekt: Kulturskolen
Årstall: 2000

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom to billedkunstnere med samme etternavn Gilje og noen kulturskoler. Med felles interesse for insekter og det finurlige var temaet opplagt og siden var det vår oppgave å inspirere elevene til å gjøre forskjellige undersøkelser og eksperimenter rundt dette.

Første workshop for bildeelevene ved Sandnes Kulturskole foregikk en helg på Kunstnerverkstedene Sykkelfabrikken. Elevene gikk inn for oppgaven med stor glød noe som resulterte i en stor insektssamling. Materialene som ble brukt var diverse plast og emballasje, tape, ståltråd og ferske bananer!!

På neste workshop reiste jeg til kulturskolene i Haugesund og Karmøy, hvor Elisabeth underviste. Her kledde elevene seg selv ut som insekter v.h.a tilsvarende materialer som ble brukt i Sandnes. Etterpå fikk vi, v.h.a foto (Pinhole teknikken) og primitive filmeffekter, dokumentert disse underlige skapningene som virret rundt i gatene.

Resultatet fra disse workshopene ble så installert av Giljene på Rogaland Kunstsenter. Galleriets hvite kube trengte en solid forandring for å skape de rette kulissene. Når pokerhjørnet, spøkelsesgangen og div. objekter var på plass kunne insektene flytte inn.

På selve fernisseringen ble det i tillegg underholdning av forskjellig slag: Doktortrylling, lodd og kakesalg og levende musikk av musikkskolens fluesymfoni!!
 
 
Plakat Plakat
Stillbilde fra video Stillbilde fra video
Bananfluer Bananfluer
Pokerhjørne Pokerhjørne
Øyenstikker Øyenstikker
 
Home | Work | Reviews | News | CV | Links | Contact